Back to top

Grup de Teatre

Presentació

El grup de teatre d'ELISAVA neix l’any 2006 amb tres objectius. En primer lloc, canalitzar la creativitat que es respira a cada racó d'una escola de disseny a través d’un mitjà versàtil com és el teatre, des de la interpretació fins al disseny de l’escenografia i de la imatge gràfica. En segon lloc, cohesionar la comunitat al voltant d’un projecte comú, construint entre tots records difícils d’oblidar. Finalment, el grup de teatre d'ELISAVA aspira a enterrar la imatge del teatre universitari «aficionat», fet amb presses i sense coneixement.


Funcionament

El grup de teatre està obert a tota la comunitat ELISAVA: alumnes de grau, de màster i postgrau, professors i PAS, i és una activitat gratuïta. El funcionament del grup de teatre està dividit en dues fases diferenciades: curs de teatre i creació d'una obra.


Equip

L'equip formatiu del grup de teatre d’ELISAVA el formen professionals del món de l'espectacle. El nostre compromís és doble: d'una banda, transmetre amb rigor i entusiasme l'experiència teatral als alumnes, i de l'altra, educar en valors a partir del procés de creació d'un espectacle.