Back to top

Salutació del Director General

 

En nom meu i de totes les persones que formem ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, et donem la nostra benvinguda més cordial i et convidem a conèixer la nostra casa, el nostre projecte acadèmic i les nostres activitats.

 

 

A ELISAVA fa més de mig segle que impulsem el vincle entre el disseny, la enginyeria i la societat en una formació continuada de projecció internacional. El nostre mètode, fonamentat en la cultura del projecte, aporta les competències necessàries per integrar el procés creatiu amb el desenvolupament tecnològic, el pensar amb el fer, l’acadèmia amb la indústria i el somniar amb la realitat.

Amb una forta aposta per la investigació, a ELISAVA, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), trobaràs una oferta formativa àmplia destinada a tots aquells interessats en la creació, la innovació i la tecnologia, el disseny i l’enginyeria, que imaginen noves maneres d’entendre i d'afrontar els reptes de la societat d’avui i de demà. Gent com tu amb ganes de desenvolupar el present i prefigurar el futur.

Ho fem formant part de l’escenari local i tenint en compte el global. Ajudant a enfortir el nostre entorn social i industrial, apostant per una projecció internacional basada en l’intercanvi i transferència de coneixement amb altres universitats internacionals i la col·laboració amb empreses i institucions estrangeres. Nous mètodes, noves maneres, noves visions que ens ajuden a ser el que som, a estar on estem i a créixer.

En unes instal·lacions, en canvi i creixement continu, ubicades en ple centre de Barcelona, ciutat del disseny i la creació, cada any més de 2.200 estudiants d’arreu del món gaudeixen i construeixen el projecte d’ELISAVA. Un projecte que no seria possible sense professionals prestigiosos de l’escena internacional i, és clar, sense els més de 800 professors especialistes en els àmbits del disseny, l’enginyeria i la comunicació que, aportant energia, criteri i coneixement, et faran sentir els projectes i et faran emocionar amb l’esforç i la passió per la feina ben feta.

L’alt índex d’inserció laboral dels nostres estudiants titulats és una mostra de la competència i encert del nostre projecte acadèmic, que garanteix el nexe d’unió entre una plataforma formativa continua i el sector econòmic vinculat al disseny i la innovació.

Que aquestes paraules serveixin per obrir-vos les portes d’ELISAVA, fer-vos partícips del projecte i convidar-vos a gaudir del millor disseny i enginyeria que es projecta a Barcelona. Ens agradaria comptar amb tu. Et vols emocionar?

 

Dr. Javier Peña
Director General
Fundació ELISAVA