Back to top

Presentacions, reunions i pitching. Comunicar al client (Curs tancat)

Dades bàsiques

Calendari

Dimarts 17/01/17, Dimecres 18/01/17 i Dijous 19/01/17

Horari

De 10:00h a 14:15h

Nivell

Introductori / mitjà

Idioma

Castellà

Preu

Matriculats a Masters i Postgraus (MiP): 85€ els dos primers cursos. El tercer curs i posteriors tindran un preu de 75€. | No matriculats a MiP: 195€ cada curs (Alumni Bold: 15% de descompte).

Destinataris

El curs és particularment obert en aquest sentit, ja que tot professional o estudiant s'haurà d'enfrontar a nombroses presentacions al llarg de la seva carrera.

Presentación

Com a part del procés de treball, tot professional ha de presentar durant la seva carrera desenes de projectes, encàrrecs, idees, resultats, conclusions, etc., a caps, professors, tutors, responsables, clients i un llarg etcètera.

Aquestes presentacions solen ser orals, amb o sense suport audiovisual i se solen haver de realitzar en un temps molt breu. A més ens enfrontem a un canvi de paradigma: ja no n'hi ha prou amb "llegir" la diapositiva i presentar dades fredes.

Avui dia, presentar requereix no només del control de l'oratòria i el llenguatge corporal, sinó habilitats de comunicació, narrativa, storytelling... 

Aquesta és una càpsula que formarà l'alumne en diferents aspectes de la tècnica de la presentació, des de l'estructura de la informació utilitzant storytelling, a captar l'atenció de l'oient utilitzant tècniques de pitching, les diferents fases de la presentació en si, el llenguatge corporal a utilitzar mentre es presenta o el seguiment posterior del projecte i els seus resultats.

Objectius

 • Capacitar l'alumne per comunicar amb efectivitat i proximitat els continguts o idees necessaris.
 • Ensenyar-li a estructurar i comunicar de forma clara el missatge, dades, propostes i conclusions que vol transmetre utilitzant eines narratives com l’storytelling.
 • Ajudar a l'alumne a definir el seu estil propi de presentació basant-se en la seva personalitat i marca personal. 
 • Eliminar l'artificiositat del llenguatge i desenvolupar, mitjançant el coaching, un estil de comunicació propi i adequat a la personalitat de l'alumne i al tipus de presentacions que haurà de realitzar.
 • Desenvolupar la capacitat d'inspirar el receptor/espectador, mitjançant la suma dels recursos anteriors.
 • Treballar, en format taller, una presentació personalitzada de cada alumne perquè acabi el curs amb un coneixement aplicat i concret, ajustat a les seves necessitats.

Estructura i continguts

 1. Presentar. Tipus de presentacions. Desafiaments, dificultats i solucions.
 2. La presentació adequada al contingut, audiència i marca personal.
 3. Presentar amb Storytelling: deixant enrere les dades, avançant cap als valors.
 4. Estructura i continguts de la presentació: de la idea de conflicte al viatge de l'heroi.
 5. Verb i discurs. Llenguatge corporal, veu i "ser un mateix". Pitching.
 6. Interacció amb el públic. Del missatge a transmetre, al "viatge del públic".
 7. Els materials de suport: visuals, auditius, interactius. Més enllà de la keynote.
 8. La pràctica: fases d'una presentació. Posada en escena. El "moment memorable".

Professorat

Salva Rubio

Salva Rubio és guionista, novel·lista i storyteller professional. Actualment compta amb diversos llargmetratges en producció i desenvolupament, és analista de projectes cinematogràfics i també compta amb experiència en guió d’animació. Com a novel·lista, ha publicat dues obres amb Penguin Random House i està treballant en la tercera. Com a guionista de novel·la gràfica, està preparant diverses obres per a l’editorial franco-belga Le Lonbard, i com a docent, ha impartit classes en escoles com ara la Universidad Europea de Madrid, ESNE o ELISAVA.

www.salvarubio.info

Sol·licitud d'informació