Back to top

Per què estudiar un Màster a Barcelona?

 

Per què hauries d’escollir Barcelona si estàs pensant en cursar un Màster?

Doncs perquè és una ciutat preciosa, l'arquitectura, la cultura i la gastronomia de la qual són reconegudes internacionalment.

A més a més, en ple centre de la ciutat es troba ELISAVA, l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, considerada una de les 100 millors escoles de disseny d’Europa, segons la guia de la revista Domus.

 

Adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ELISAVA va ser la primera escola de disseny que va obrir a Espanya. Amb més de 50 anys d’experiència, però ubicada a unes instal·lacions modernes i espaioses, ELISAVA prepara els seus alumnes per assumir reptes professionals a escala internacional, i estimula la investigació i la innovació. Més de 700 professors, experts de prestigi reconegut en els seus àmbits, exerceixen la docència per a uns 1.800 estudiants, cosa que permet desenvolupar les classes en grups reduïts, com tutories de seguiment detallat.

 

L’àrea de Màsters i Postgraus d’ELISAVA compta amb programes que combinen el contingut genèric i el tècnic, amb diferents graus d’especialització i que tenen valor afegit en oferir pràctiques professionals a empreses, que faciliten la inserció laboral dels alumnes. A l’Escola, més del 60% dels alumnes de Màsters i Postgraus venen de l’estranger, per això bona part d’ells s’imparteixen també en anglès.

Ja saps tot això, ara, vols estudiar un Màster a Barcelona amb ELISAVA?